Fri frakt från Kina med DealExtreme

Fri frakt från Kina med DealExtreme

Gissa om jag blev förvånad när jag öppnade paketet. Redan när jag hämtade ut det från posten kändes det väldigt väldigt lätt. En beställd helikopter för några dollar, skickad med fri frakt från Kina med DealExtreme.

 

Helikopter från DealExtreme

 

Helikopter från DealExtreme

Helikoptern ser och känns faktiskt riktigt schysst. Det var också enkelt att göra beställningen från DX.com. Men anledningen till att paketet var så lätt var avsaknaden av batteri. Okej om det skulle vara några vanliga batteri som jag köper i affären men med specialadapter blir det betydligt svårare att lösa det här.

 

Fri frakt från Kina..

Men det slutade inte där. Min beställning med fri frakt från Kina med DealExtreme visade sig sakna fjärrkontroll. Så nu framstod helt plötsligt en batteriadapter som väldigt litet problem. Att fixa en fjärrkontroll kommer inte att bli helt lätt..

Fri frakt från Kina med DealExtreme

 

Min lärdom

Vi kan väl summera ihop det hela som att jag införskaffat ytterligare en värdelös pryl men blivit en erfarenhet rikare. Det finns flera bra sidor att handla från i Sverige och här är en webb-butik som jag rekommenderar. Och Du, om du besöker sidan DealExtreme för att beställa något med fri frakt från Kina så kolla noga vad det är för något som ingår i dealen!

 

 

mar 23 2014 NiklasHallden.com Category: 8

standardPostTransition
Perhaps the network unstable, please click refresh page.