Jays hörlurar ramlar ur

Jays hörlurar ramlar ur

Sugen på nya lurar till din mobiltelefon. Det var jag med så jag köpte ett par lurar av senaste modell, A-jays five iOS vita. En riktigt snygg förpackning synd bara att de inte fungerar att använda då Jays hörlurar ramlar ur.

 

  • Funktion (5 är bäst) – 1, ja jays hörlurar ramlar ur och går ju tyvärr inte att använda
  • Design (5 är bäst) – 5
  • Ljud (5 är bäst) – 4
  • Pris (5 är bäst) – 1, se ovan
  • Helhet (5 är bäst) – 1, se ovan

 

A-Jays five iOS

A-Jays five kommer i en snygg förpackning

Det är nog den mest påkostade förpackning jag fått till ett par hörlurar. Priset för hörlurarna var under 1000 kr men förpackningen måste ju kostat en del av den pengen. Men känslan och förväntningarna den inger är enorm. Likaså när man öppnar upp lådan så finner man innehållet snyggt paketerat och stiligt levererat.

 

Jays proppar ramlarm ur

 

 

Jays svarar så här på att de inte går att använda

 

Jays hörlurar ramlar ur

 

Jays tycker att mitt enda alternativ för att kunna använda deras hörlurar är att köpa till svarta proppar från comply foam för 150 spänn..

A-Jays five kommer i snygg förpackning

 

Det är bra att det finns tillbehör att köpa så att en kund kan använda hörlurarna, då Jays hörlurar ramlar ur. Men att man ska betala extra bara för att kunna använda Jays grundfunktion, ha hörlurarna sittandes i örat, känns inte okej. Att dessutom behöva ha svarta proppar på vita lurar innebär ju att hela känslan av snygg design har gått förlorad.

 

Jays trasselfria hörlurar

apr 5 2014 NiklasHallden.com Category: 8

standardPostTransition
Perhaps the network unstable, please click refresh page.