Klout – så här fungerar det

Klout – så här fungerar det

Första gången jag hörde om Klout så tänkte jag genast – genialt, men är det tillräckligt enkelt för att förstå. Tjänsten mäter kort och gott vilket inflytande du har online, alltså hur mycket andra lyssnar på det du säger och vilken påverkan din digitala röst har.

 

Klout

Klout för privat bruk och företag

Tjänsten kan användas som privat användare och visar då vilket inflytande jag som privatperson har. Eller kanske ännu mer intressant att mäta vilket inflytande ditt företags varumärke har online.
Att Klout presenterar resultatet som en siffra gör det hela enkelt och tydligt att förstå. Skalan är 1-100 där 100 är det högsta du kan ha. Snittet på Klouts användare ligger runt ca 40. Vill du se vad du har så besök Klout för att testa tjänsten och se vilket inflytande just du eller ditt varumärke har online.

 

Klout så fungerar det

Genom att du publicerar ett inlägg som får stor spridning, personer gillar och delar ditt inlägg vidare, så ökar din Klout score. Låt mig visa en skärmdump på utvecklingen av min Klout score där jag gjort en populärt inlägg vilket avspeglas i en värdeökning. Bilden som du inte kan se ännu visar hur ett populärt inlägg delas flitigt och får många kommentarer ihop med ”gilla”. Min Klout-score stiger kraftigt under några dagars tid som den virala stormen pågår.

 

Klout app med imponerande design

Den nya versionen av Klout app har en helt ny design som är imponerande bra gjord. Ta en titt på den du med. Tror att mer och mer kommer att gå mot det här hållet där appar slutar att vara så fyrkantiga och meny-fokuserade utan istället vara mer lager och svep-baserade i sin utformning.

 

 

 

 

apr 8 2014 NiklasHallden.com Category: 5

standardPostTransition
Perhaps the network unstable, please click refresh page.