Länkar, Affiliate och Recensioner

Länkar, Affiliate och Recensioner

Jag skriver gärna om din produkt och länkar till en sida där läsaren kan få en optimal upplevelse av sitt besök. Jag följer Google´s riktlinjer för god sed. Mina åsikter är alltid min personliga upplevelse och mitt syfte är att skapa en fin upplevelse för besökaren.

 

 

Länkar, Affiliate och Recensioner

 

Saknar du en länk till dig?

Jag länkar gärna till en sida med bra innehåll. Länkarna ligger kvar under den tiden vi kommit överens om. Alla överenskommelser är löpande och kan ömsesidigt sägas upp av vardera part. Jag vill än en gång poängtera att mina länkar ska vara till kvalitativt innehåll för att ge besökaren en optimal upplevelse.

 

Vill du att jag recenserar din produkt?

Det går bra att uppmärksamma mig på trevliga produkter. Du skickar produkten till mig och jag testar å skriver ett inlägg om den. Är det en tjänst så behöver jag ett demokonto med inloggningsuppgifter för att testa. Är det en upplevelse, resa eller boende så får du skicka över ett specifikt förslag.

 

Hur många besökare min sida?

För att följa mitt inflytande kan du läsa av min profil på Klout. Min blogg utvecklar sig successivt och besökarantalet varierar. Det finns många bra sidor för att ta fram statistik där SEMrush är en personlig favorit. Du kan se statistik över min blogg här. Ett specifikt inlägg kan förstärkas med trafik från sociala medier.

Kontakta mig!

För att kontakta mig skickar du enklast ett mail.

 

 

 

 

 

Dec 28 2014 NiklasHallden.com Category: 1

3 COMMENTS
  1. […] speciellt dyrt eller tidskrävande att mobilanpassa din hemsida. Min personliga favorit hittar du här. […]

  2. […] Shorts, tights, strumpor och kepsar. Men allra mest kända är 2XU kanske för sina våtdräkter som kommit att bli populär plagg för swimrun. Jag själv får med mig ett par schyssta korta tights, kompression för vader (kompression calf guard) och en löparkeps. Ja löparkepsen är väl inte så mycket kompression även om sista biten alltid går på ren vilja. Nu ser jag fram mot att springa Göteborgsvarvet och för dig som vill läsa mer om 2XU eller köpa ett eget kompressionsplagg kan du göra det här. […]

  3. […] som vattentätt skydd till iPad. Du kan läsa mer om skalet på Lifeproofs hemsida eller köpa det här.   […]

standardPostTransition
Perhaps the network unstable, please click refresh page.