Länkar, Affiliate och Recensioner

Länkar, Affiliate och Recensioner

Jag skriver gärna om din produkt och länkar till en sida där läsaren kan få en optimal upplevelse av sitt besök. Jag följer Google´s riktlinjer för god sed. Mina åsikter är alltid min personliga upplevelse och mitt syfte är att skapa en fin upplevelse för besökaren.

 

 

Länkar, Affiliate och Recensioner

 

Saknar du en länk till dig?

Jag länkar gärna till en sida med bra innehåll. Länkarna ligger kvar under den tiden vi kommit överens om. Alla överenskommelser är löpande och kan ömsesidigt sägas upp av vardera part. Jag vill än en gång poängtera att mina länkar ska vara till kvalitativt innehåll för att ge besökaren en optimal upplevelse.

 

Vill du att jag recenserar din produkt?

Det går bra att uppmärksamma mig på trevliga produkter. Du skickar produkten till mig och jag testar å skriver ett inlägg om den. Är det en tjänst så behöver jag ett demokonto med inloggningsuppgifter för att testa. Är det en upplevelse, resa eller boende så får du skicka över ett specifikt förslag.

 

Hur många besökare min sida?

För att följa mitt inflytande kan du läsa av min profil på Klout. Min blogg utvecklar sig successivt och besökarantalet varierar. Det finns många bra sidor för att ta fram statistik där SEMrush är en personlig favorit. Du kan se statistik över min blogg här. Ett specifikt inlägg kan förstärkas med trafik från sociala medier.

Kontakta mig!

För att kontakta mig skickar du enklast ett mail.

 

 

 

 

 

Dec 28 2014 NiklasHallden.com Category: 1

standardPostTransition
Perhaps the network unstable, please click refresh page.