Lifeproof som vattentätt skydd till iPad

Lifeproof som vattentätt skydd till iPad

Det är inte bara på bussen som iPaden kommer till användning. När jag glider ner i vattenrutchkanan med min son vill jag självklart filma turen. Jag skaffade Lifeproof skal och har nu testat det under en tid.
 
 

  • Funktion (5 är bäst) – 5
  • Design (5 är bäst) – 3
  • Touch av skärm (5 är bäst) – 4
  • Pris (5 är bäst) – 4
  • Helhet (5 är bäst) – 4

 

Lifeproof som vattentätt skydd till iPad

 
 

Lifeproof vattentätt skal

Så hur gick det i vattenrutschbanan? Jo vi besökte Åbybadet där de har tre olika rutchbanor, en grön en blå och en röd. Den blå är den roligaste och trots lite turbulens i den branta starten så jag ändå säga att vi gled i mål på en bra tid. Vår Lifeproof försedda iPad fick sig ett ordentligt bad och filmen har vi skrattat åt många gånger sen dess. Skalet gjorde sitt jobb och håll paddan torr och fin. Jag rekommenderar verkligen Lifeproof som vattentätt skydd till iPad. Du kan läsa mer om skalet på Lifeproofs hemsida eller köpa det här.
 
 

Enkel montering

Ett Lifeproof skal är väldigt enkelt att montera. Någon instruktionsbok behövs inte. Jag öppnade förpackningen och fann att skalet kommer i två delar. En överdel med skydd för skärmen och en underdel. De två placerade jag runt iPaden och vips var det monterat och klart. Lika enkelt att ta av som att montera ihop. Tipset är att använda ett mynt. En femma funkar fint. Placera myntet i nedre hörnet och bänd försiktigt så lossnar skalet. Jag har provat att ta av Lifeproof skalet och montera det flera gånger och det är lika enkelt varje gång.
 
 
Lifeproof
 
 
 

aug 5 2015 NiklasHallden.com Category: 7

standardPostTransition
Perhaps the network unstable, please click refresh page.