Saucony Peregrine 5 – en perfekt sko för trail running

Saucony Peregrine 5 – en perfekt sko för trail running

Solen skinner och havet slår in mot klipporna. Knyter skosnöret på mina nya Saucony Peregrine 5 och ger mig ut på en runda vid havet. Det är ett par fantastiska skor som funkar utmärkt för trail running.

 

Saucony Peregrine 5 en perfekt sko för trail running

 

Test, betyg och omdöme

Löpkänsla stig (5 är bäst) – 5
Löpkänsla asfalt (5 är bäst) – 4
Grepp (5 är bäst) – 5
Utseende (5 är bäst) – 5
Pris (5 är bäst) – 4
Helhet (5 är bäst) – 5 vi är snälla idag och rundar av uppåt

 

 

Peregrine 5 sitte skönt på foten

Jag springer ner mot havet. Tar några kliv upp på klipporna och känner hur skon greppar underlaget. Det är en härlig känsla. Vinden blåser i håret och jag springer med säkra steg vidare. Det blir blandade klippor och blandat sand. Det känns bra att ha en ordentlig sko för trail running när underlaget varierar så mycket.

 

Peregrine 5

 

 

Saucony med känsla för trail running

Några kilometer senare tar jag in på en grusväg som övergår i slingrande stig. Underlaget är mestadels torrt men ibland blir stigen smal och skon får uppleva sina första steg i några vattenpölar. Jag provar att öka farten och tar nästa kilometer i 4-minuters-tempo. Stigen slingrar sig fram och i kurvorna känns skorna stabila, både grepp och komfort får högsta betyg. Saucony Peregrine 5 – en perfekt sko för trail running.

 

 

Saucony

 

För att läsa mer om Saucony Peregrine 5 och köpa skon kan du klicka här (just nu saknas den här länken men du kan tipsa mig om bra sidor här)!

 

 

 

apr 27 2015 NiklasHallden.com Category: 3

standardPostTransition
Perhaps the network unstable, please click refresh page.