Skånetrafiken-app & jojo-kort

Skånetrafiken-app & jojo-kort

Skånetrafiken har släppt en ny app som gör det möjligt att köpa tågbiljett. Det är en uppdatering av deras tidigare app där användaren enkelt kunde se tidtabell och söka på avgångar.

Idag skulle jag köpa mig en biljett från Göteborg till Stockholm. En resa jag ofta gör. När jag stod där vid biljettautomaten insåg jag att det inte gick att fylla på mitt jojo-kort. Klockan gick och avgången närmade sig. Svetten i pannan började komma och jag kände mig lite stressad för att inte hinna lösa biljett och komma med tåget.

När jag satt på tåget utan biljett började fundera på vilka appar det finns för att köpa mig en biljett. SJ-appen kanske, men vänta. Skånetrafiken-app & jojo-kort. Väl inne i telefonapplikationen gick det snabbt och smidigt att köpa mig min biljett. Det jag inte blev klok på var hur jag registrerade mitt jojo-kort för att få rabatt vid biljettköp i Skånetrafikens app

.

Skånetrafiken-app & jojo-kort

Skanetrafiken-app-jojo-kort

 

 

 

 

sep 10 2014 NiklasHallden.com Category: 5

standardPostTransition
Perhaps the network unstable, please click refresh page.