Test av Bose QuietComfort 25

Test av Bose QuietComfort 25

En helt ny ljudupplevelse får du med Bose QuietComfort 25. Men bäst av allt är funktionen Nosereduction. Kan inte förstå hur jag klarade en flygresa tidigare. Det är ju helt underbart att använda hörlurarna Bose QuietComfort 25 när man reser.

 

 

Test av Bose QuietComfort 25

 

 

Bose Noise Cancelling – perfekt när du reser

Det är ofta jag tar på mig mina Bose hörlurar, slår på Noise Cancelling och bara njuter av att slippa bullret i tunnelbanan, oväsen från barnfamiljen framför mig på bussen eller det höga bakgrundsljudet från jetmotorn på planet. Ja funktionen Noise Cancelling gör hörlurarna så mycket bättre.

 

 

Bose Noise Cancelling

 

 

Under mitt test av Bose QuietComfort 25 fungerar hörlurarna utmärkt att använda både med och utan funktionen aktiverad. För funktionen Nose Reduction krävs det extra kraft från ett batteri som sitter i den hörlurarna. Tar batterier slut så slutar funktionen Noise Cancelling att fungera men hörlurarna i sig går fortsatt bra att använda. Det här är den största skillnaden mot föregångaren Bose QuietComfort 15.

 

 

Bose hörlurar med bra kvalité

 

 

Bose hörlurar med bra kvalité

Att lyssna på pods är en favorit när jag reser. Förr var jag tvungen att ha min telefon på hög volym för att överrösta allt surr runtomkring. Det trots att jag provat flera in-ear headset som Apple original till iPhone och Jays. Numera kan jag ha normal volym, lyssna på musik eller en skön podsändning. Jag känner mig både tillfreds under själva resan och utvilad när jag kommer fram. Det där med höga bullriga ljudnivåer och störande diskussioner runt omkring är verkligen något som tär på energin. Så börja med att glida in i en affär och testa ett par du också, här hittar du Bose QuietComfort.

 

 

 

 

maj 10 2015 NiklasHallden.com Category: 8

standardPostTransition
Perhaps the network unstable, please click refresh page.